3) Hovězí Nasi Goreng – indonéská smažená rýže s mletým hovězím masem, smaženou cibulkou a domácí chilli pastou sambal oelek
Alergeny: 1, 2, 6
175 Kč
OBĚD:
Srílanská krémová bramborová polévka s kokosovým mlékem podle KAMU, 400 ml (VEGAN, BEZ LEPKU)
Alergeny: žádné
59 Kč
1) Bali Buddha bowl s jasmínovou rýží, čerstvou zeleninou, pečeným tofu a arašídovou omáčkou (VEGAN, BEZ LEPKU)
Alergeny: 5, 6, 11
159 Kč
2) Kuřecí tikka wrap v pšeničné tortille s domácím mangovým chutney a rýží a bombajským mrkvovým salátkem s kešu a rozinkami
Alergeny: 1, 7, 8
169 Kč
3) Krůtí masala burger s tandoori cibulkou, koriandrovo-jalapeno omáčkou a pečenými bramborami TIP TÝDNE Alergeny: 1, 3, 7, 10
179 Kč
OBĚD:
Dýňová krémová polévka s kokosovým mlékem, 400 ml (VEGAN, BEZ LEPKU)
Alergeny: žádné
59 Kč
1) Zeleninové pakory (smažená zelenina v cizrnovém těstíčku) s rebarborovým čatní, okurkovou raitou a pečenými bramborami po indicku (VEGE, BEZ LEPKU)
Alergeny: 7, 9
159 Kč
2) Kuřecí tandoori „Caesar“ salát – marinované kuřecí maso v jogurtu s těstovinami, čerstvou zeleninou a dresinkem
Alergeny: 1, 3, 7, 10
169 Kč
3) Srílanské curry Madras z falešné hovězí svíčkové s basmati rýží a domácím naanem (lze i BEZ LEPKU)
Alergeny: (1), 7